Pieczemy dla Was od 1999 roku.

SMAK BURGERA TO NIE TYLKO MIĘSO.

Restauracji  posiadających w swoim menu burgery stale przybywa. Nieprzerwanie od wielu lat, jest to jedno z najchętniej konsumowanych dań. Burger przestał być szybką przekąską, a stał się pewnego rodzaju zjawiskiem kulinarnym.

Sposobów kompozycji grillowanego mięsa wołowego jest wiele, jednak w naszym mniemaniu równie ważnym elementem składającym się na smak idealnego burgera jest dobra bułka. Puszysta i miękka, jednocześnie posiadająca delikatny aromat i bogaty smak, która nie dominuje burgera, a jest jego odpowiednim wsparciem.

W naszym wypieku stosujemy wyłącznie naturalne, wysokiej jakości składniki. Opracowana przez nas własna receptura sprawia, że nasze bułki doskonale trzymają burgera, nie rozmakają, nie kruszą się i zawsze zachowują elastyczność. Delikatnie podpieczone charakteryzują się chrupiącą skórką przy jednoczesnym zachowaniu miękkiego środka.

Staramy się iść z duchem czasu, dlatego w naszej ofercie poza tradycyjną, aromatyczną bułką maślaną, znajdą Państwo także bułkę żytnią, która idealnie wpasowuje się w stale rosnące zapotrzebowanie na VEGE oraz FIT burgery.

Głębia smaku, delikatny maślany aromat oraz idealna konsystencja naszych bułek sprawiły, że zaufały nam renomowane restauracje oraz burgerownie na terenie całego kraju.  (m.in. POBYKU Burger Steak & Bar, ĆWIERĆFUNCIAK, 7Street, Meet & Fit, Woody’s Premium Burgers).

Bestseller!